Otkrijte put do zdravlja, sreće, ljubavi i uspjeha!

osobni-rast-motivacija-pobjednik

Imate u životu poteškoče, koje ne znate sami riješiti?

Na vašem putu osobnog i duhovnog rasta, pri buđenju motivacije i vaših skrivenih potencijala, kod problema u partnerskom odnosu, komunikaciji, javnom nastupanju, kao i kod pozitivnih razmišljanja savjetuje vam Robert Goreta, motivacijski trener, predavatelj i autor odličnih knjiga za osobni i duhovni rast.

Slovenski motivacijski trener Robert Goreta svoja iskustva s područja osobnog i duhovnog rasta, komunikacije, govorništva, međusobnih odnosa i motivacije već od 2001. godine prenosi široj javnosti na predavanjima, tečajevima, seminarima i radionicama, kao i putem internetne stranice www.osebna-rast.com i e-mjesečnika KORACI DO USPJEHA, a u zadnjih nekoliko godina i putem hrvatske internetne stranice www.robertgoreta.com.hr.

Kako prepoznati poteškoću (krizu, poraz, neuspjeh …) kao priliku?

Sasvim je sigurno, da nema čovjeka, koji bar povremeno ne bi sreo s većim ili manjim osobnim problemima. Kad se na nas sruše problemi (kriza, poraz, malodušje, ljutnja, očaj …) potrebno je, da u toj životnoj situaciji vidimo priliku, koja nam otvara nove vidike i usmjerava nas na pravi put.

Puno ljudi s teškoćama i krizama u životu bori jako teško i u traženju rješenja vrte se u krug dugo vremena i ne znaju, kako dalje. Možda ste i vi među njima i potrebna vam je pomoć u vidu osobnog savjetovanja kod savjetnika, koji razumije ljude i njihove načine razmišljanja i ponašanja.

Robert Goreta će vam stručno savjetovati u rješavanju vaših problema na sljedećim područjima:

  • Otkrivanje životnog poslanstva
  • Traženje pravog zaposlenja, koji vas raduje
  • Međusobni, obiteljski i partnerski odnosi
  • Traženje  životnog suputnika odnosno partnera
  • Međusobna komunikacija i javno nastupanje
  • Strahovi, čustveni problemi, nerazrješeni konflikti
  • Motivacija za učenju i posao
  • Izboljšanje tjelesnog i emocionalnog zdravlja
  • Postavljanje ciljeva i njihovo ostvarivanje
  • Uspostavljanje energetske ravnoteže u tijelu

Robert Goreta u životu se susreo s mnogim iskustvima, teškoćama, krizama i porazima, kako u osobnom tako i u poslovnom životu. Iako su se te situacije u početku činile kao »kazna« i mnoge djelove svog života morao je ponovo postaviti na novim temeljima, kasnije se iskazalo, da su sve te krize bile u stvari darovi, koji su omogućili njegov osobni i duhovni rast.

Kako doći do pravog odgovora odnosno pomoći?

S Robertom Goreto možete na OSOBNOM SAVJETOVANJU u živo, na četiri oka, razgovarati o biločemu u vezi s vama i vašim osobnim i poslovnim životom. Osobno savjetovanje će vam sigurno pomoći, da ćete cijelu situaciju, koja vas možda već godinama mući, vidjeti iz potpuno novog kuta.

Robert u svom savjetovanju koristi različite tehnike i pristupe (vizualizacija, opuštanje, EFT, pitanja, razgovore, pisanje), pomoću kojih lakše i brže otkrijete suštinu vaših problema i prepoznate moguća rješenja.

Svim tim, što ćete saznati na savjetovanju, vaš će se život promijeniti na bolje i konačno ćete vi postati ona osoba, koja će usmjeravati vlastiti život. Bolje ćete znati osluškivati vlastito srce, intuiciju i unutarnje promjene, uz to ćete postati više samopouzdani, puni ljubavi … i vaša slika o samome sebi će se poboljšati.

U tijeku savjetovanja upoznat ćete sami sebe, odkriti svoje istinske želje, postat ćete samopouzdaniji i počet ćete živjeti bez strahova i ostalih ograničavajućih uvjerenja.

Pođite putem sretnog i oduševljajućeg života!

Možda se susrećete s problemom, koji vam se čini nepremostiv i ne možete naći rješenje. Pitate se, što nije u redu odnosno, što to ne radite dobro, da je život s vama tako okrutan odgovor, zašto vam se to događa, leži negdje u vama samima, samo ga morate otkriti. I upravo to vam omogućuje osobno savjetovanje kod Roberta Gorete. Naime, uz pomoć vašeg osobnog mentora, kao što je Robert Goreta, otkrijte, što vas u životu ograničava i zašto vam se upravo sve to događa.

Svojim iskustvima Robert Goreta može vam pomoći, da ćete početi više cijeniti i poštovati samoga sebe i svoje iznimne unutarnje (duhovne) potencijale, sposobnosti i moći. Nakon savjetovanja postat ćete samouvjereni, motivirani i oduševljeni životom, jednostavno – postat ćete stvaralac svog životnog puta i time svoje sudbine.

Želite živjeti puniji, oduševljavajući i sretan život? Ako ste odgovorili DA, onda još danas dogovorite termin OSOBNOG SAVJETOVANJA, jer time ćete napraviti prvi korak na putu do sreće. Čak i na put dugačak tisuće milja krećemo prvim korakom.

Zašto ne bi vaš prvi korak bio prijava na osobno savjetovanje?